fbpx

Sinds september 2017 ben ik ontzettend druk bezig met het op de kaart zetten van lab twaalf. Aan de ene kant doe ik dat door de ruimte te blijven verbeteren, because a creative person is never finished right! Aan de andere kant hou ik onze social media en website strak. Ik ga naar netwerk events en leer via andere wegen toffe ondernemers kennen.
Eén van die ondernemers die ik in het afgelopen jaar heb leren is Fallon. Gestart als Instagram expert kwam ik bij haar in een Insta Pod terecht. Nu gaat ze verder als brand designer en content creator.

Eén van de nieuwe onderdelen van dit pad is de blog “Flexe werkplekken”, waarbij ze als allereerste bij ons langs wilde komen. Ze kwam vroeg langs op Flexwerkmaandag. Zo kon ze the best of both worlds ervaren: ‘s ochtends was het nog rustig bij ons, ‘s middags werd het gezellig.

? Fallon van Kuil

Dankzij haar staat nu voor het eerst mijn verhaal en idee achter lab twaalf online! Ik vertel dat ik buitenshuis wilde werken, maar me niet echt op mijn gemak voelde bij de coworkingspaces die al in Eindhoven te vinden zijn:

Ik zocht naar een werkplek buitenshuis omdat die stap uit huis te zetten werkt als een soort professionalisering. Hoe je jezelf voelt, omdat je weer naar een kantoor gaat, maar ook hoe anderen zich voelen, omdat je ze uit kunt nodigen op kantoor of op je werkplek. Dat vond ik heel belangrijk. Daarnaast miste ik heel erg het contact met andere mensen, wat je thuis natuurlijk totaal niet hebt.
Dus in mijn zoektocht merkte ik dat de flexwerkplekken in Eindhoven best wel sociaal zijn. Heel vriendelijk en actief, maar er wordt van je verwacht dat je heel veel bijdraagt. En ik merkte als ik daar zat, dat ik alleen maar dacht: ‘Ooh wie komt er potentieel naar me toe, ik moet alert en vriendelijk zijn, en samen lunchen want dat is gezellig.’ Dus ik kreeg geen werk gedaan.

Fallon kreeg bij ons wel behoorlijk wat werk gedaan!

En het leuke was dat Fallon zich hier ook echt in kon vinden! “Ik wil namelijk werken en niet steeds aangesproken worden door andere ondernemers met vragen,” aldus Fallon. En af en toe in een café werken vindt ze ook prima, maar de focus kun je er nogal snel verliezen en financieel is dat dagelijks natuurlijk niet te doen.

Bij lab twaalf heb je daar allemaal geen last van, en dat kan Fallon zeker beamen. Wil je weten hoe haar ervaring bij lab twaalf was? Lees het hele artikel hier: https://www.fallonvankuil.nl/flexe-werkplekken-lab-twaalf-op-strijp-s/

? Fallon van Kuil

One thought to “Fallon van Kuil over onze Flexe Werkplek”

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *