fbpx

Deze keer was Instagram account @foodieseindhoven bij ons om te flexwerken. Eline gaf meteen aan dat ze ook graag een paar posts op haar Instagram wilde plaatsen en een blog wilde schrijven dus ik vroeg me af:

Hoezo werkplekken op je foodies Insta?

“Het gaat me eigenlijk om meer, Eindhoven is echt mijn stad en ik wil laten zien wat het allemaal te bieden heeft. Ik wil soms meer delen dan alleen maar een mooi bordje. Uiteindelijk zijn we allemaal Eindhovenaren en kunnen we zo veel van elkaar leren. Ook mensen die naar Eindhoven komen om te werken of logeren willen meer dan alleen maar eten,” aldus Eline.

? @foodieseindhoven

En dat vond ik heel herkenbaar, want daarom volg ik ook veel Eindhovense Instagrammers buiten mijn branche, en nodig ik creatieven uit elke zakelijke hoek uit om bij lab twaalf te komen werken. En uiteraard hebben foodies (zoals ik) meer interesses dan alleen eten!
Daarnaast moest ze zelf ook gewoon werken, dus kwam ze in mei een dagje flexwerken bij lab twaalf.

Net als Fallon merkte Eline op dat wij begrijpen hoe je je voelt en wat je nodig hebt. Ze geeft aan: “Je wilt lekker aan je eigen doelen werken, alleen is het niet zo prettig om je klanten bij je thuis uit te nodigen. Privé en werk kun je soms beter gescheiden houden. Zeker als je ergens nog was hebt hangen.”

Heel erg herkenbaar! ?

? @foodieseindhoven

Verder vertelt ze wat zij zelf zo fijn vindt aan het werken bij lab twaalf (spoiler alert: plants & dogs!). Wil je het hele artikel lezen? Dat kan op http://foodieseindhoven.nl/flexwerken-labtwaalf/.
Wil je zelf ervaren of het echt zo fijn is om bij lab twaalf te werken? Je eerste keer flexwerken bij ons is gratis. Reserveer jouw werkplek nu in onze agenda!

Ben jij ook een Eindhovense foodie of geïnteresseerd in alles Foodie en Eindhoven gerelateerd? Volg dan @foodieseindhoven op Instagram!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *