fbpx

Zet hem in je agenda: zaterdag 2 februari! Dan hosten we namelijk een gloednieuw event bij lab twaalf genaamd Masterclass: First Impressions (ja, ik weet dat je dat al in de titel hebt gelezen). Er worden 4 masterclasses gegeven door 4 te gekke, ervaren professionals. Ook krijg je persoonlijk imago stijladvies (dus geen algemene regeltjes, maar advies dat bij jou past) en wordt er op deze middag een professionele portretfoto van je gemaakt die je kunt inzetten op jouw LinkedIn profiel en andere social media pagina’s!

De First Impressions professionals

Bridget

Bridget is communicatieprofessional en werkt parttime als marcom manager. Daarnaast heeft ze een eigen bedrijf, BridgetJ, waarvoor ze freelance schrijft en zich bezighoudt met communicatievraagstukken. Tijdens de Masterclass zal ze je meenemen in de kracht van LinkedIn als zakelijk social medium en geeft ze je tips hoe je dit het beste in kunt zetten. LinkedIn is niet meer weg te denken uit het zakelijke leven en is een opkomend medium voor ondernemers.

Bridget vertelt alvast:

Elyse

Elyse is schoonheidsexpert. Met haar eigen bedrijf Knapsels verzorgt zij bruidsstyling, hairstyling, visagie en advies op het gebied van kleur en imago. Tijdens de Masterclass verzorgt ze een workshop styling voor professionaliteit waarin ze je bewust maakt van wat je uitstraalt en geeft ze tips voor een goede eerste indruk.

Anniek

Anniek is portretfotograaf met een specialisatie in moderne elegante portretten. Haar werk is al gepubliceerd in onder andere Blend Magazine, NRC Next en Vogue NL. Tijdens de Masterclass geeft ze uitleg over hoe je het beste foto’s maakt voor de verschillende social media en vertelt ze over de kracht van poseren. Daarnaast kan iedereen bij haar een nieuw portret laten fotograferen.

Arantja

Arantja is eigenaresse van studio lab twaalf, co-creator van LINK notebook en videograaf onder de noemer Aurum Films. Ze heeft in videografie en marketing haar niche gevonden. Ze maakt promofilms en varianten daarop geschikt voor social media, die naadloos aansluiten bij de personal branding van haar klanten. Tijdens de Masterclass vertelt Arantja meer over hoe jij film kunt inzetten voor jouw bedrijf.

 

Masterclass First Impressions

2 februari 2019
9:00-16:00

Early bird: 150 euro
Regulier: 195 euro
inclusief lunch, portretfoto en styling advies!

Ga naar de First Impressions info- en ticketpagina voor meer info en koop hier direct je tickets

Op de hoogte blijven en alvast meer leren over de verschillende invalshoeken van de professionals? Tot en met de masterclass delen zij een heleboel voorkennis middels leerzame blogs en video’s. Volg lab twaalf op Instagram, LinkedIn of Facebook om op de hoogte te blijven van alle kennis die er gedeeld zal worden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *