fbpx

Nieuwjaarsborrel

We weten allemaal waarom netwerken zo belangrijk is voor ondernemers. En met een geslaagde Nieuwjaarsreceptie in 2018 moeten we dit in 2019 uiteraard weer overdoen, maar wel next level, of course! We trappen gezamenlijk het nieuwe jaar op feestelijke wijze af, tussen al je collega’s of juist ondernemers die je nog helemaal niet kent (maar wel awesome zijn!). Voor €10 komen jij en jouw gast borrelen, een hapje doen en samen proosten op een jaar vol nieuwe initiatieven, contacten en samenwerkingen.

Zoals jullie weten vind ik het te gek om allerlei ondernemers bij elkaar te brengen en te helpen. Voor een goede start van het nieuwe jaar is het natuurlijk ideaal als je meteen lekker start met een nieuw, groter netwerk.
Ik heb zelf nog steeds zoveel aan de ondernemers die ik de vorige borrel heb ontmoet! En kreeg zelfs in oktober nog positieve reacties op de borrel van vorig jaar! Ondanks dat ik de mogelijkheid tot flexwerken niet meer aanbied, breng ik dit event toch weer terug!

Wederom is het zo dat iedereen die een ticket koopt, gratis een gast mee mag nemen. Dus zorg ervoor dat jouw naam of die van je gast op de gastenlijst staat.

Oke, even de details, zodat je alvast weet welke datum jij en je collega ondernemer vrij moeten houden. De Nieuwjaarsreceptie is op 18 januari en start om 16:00u. Een welkomstdrankje en hapjes zijn inbegrepen. Kom dus direct na je werk lekker netborrelen..? Borrelwerken…? Oké, netwerkborrelen dus!

Kom je ook naar de Nieuwjaarsreceptie?

Ga naar de Nieuwjaars-Netwerkborrel info- en ticketpagina voor meer info en koop hier direct je tickets!

nieuwjaarsreceptie netwerkborrel zzp mkb eindhoven strijp-s

Voor de dames (en heer!) die vorig jaar aanwezig waren, het was te gek en ik heb veel geleerd van het event! The only way is up, dus ik ben ontzettend benieuwd wat jullie van deze nieuwjaarsborrel vinden. Ik hoop jullie allemaal weer te ontvangen!

Ps. Volg @labtwaalf op Instagram, want zodra ik dit event ga promoten, kunnen 2 ondernemers gratis tickets (voor 2 personen dus!) winnen!

Ps2. Ik ben alvast wat rond aan het kijken naar een fotograaf die het event (bij low light!) vast kan leggen. Heb jij een tip? Holla at je girl!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *