fbpx

Zoals ik eerder al aangaf was het tijd om afscheid te nemen van de coworking studio. Mijn aandacht was te veel verdeeld over de verschillende projecten en ik wilde alles weer samenbrengen. Als videograaf was het dan ook niet meer dan logisch dat ik de ruimte in kon gaan zetten voor mijn video’s.

Ik heb trouwens nog helemaal niet verteld hoe ik daartoe ben gekomen! Want wanneer je het nu leest klinkt het vast heel logisch en vanzelfsprekend, maar dat is het niet altijd als je er zelf middenin zit. Ik zag eigenlijk door de bomen het bos niet meer. Maar gelukkig was daar business buddy Anniek Mol to the rescue!

Het zit namelijk zo: elke twee weken spreek ik af met Anniek. Toen we een keer bij mij aan het werken waren hadden we het over de foto’s die twee andere dames eens voor Kaylee en mij maakten. We kwamen erop dat Kaylee en ik ook heel graag eens door Anniek gefotografeerd zouden worden in onze ruimte, omdat ze zo goed is in vrouwen in hun eigen kracht fotograferen. Ze zag meteen allerlei mooie hoeken en lichtinvallen in de ruimte en zag dat helemaal zitten! Overigens denk ik trouwens dat ze al die fotografeerbare hoekjes allang had gezien, want een creatief oog zet je natuurlijk niet zomaar uit ?

Een keer later vertelde ik dat de coworkingstudio niet werkte zoals ik het had ontwikkeld en dat ik iets anders wilde met de ruimte. Toen vroeg Anniek waarom ik er geen studio van maakte. Perfect voor fotoshoots, videoshoots voor mijn eigen bedrijf én workshops. Daarnaast blijft de ruimte gewoon flexibel, waardoor we er nog steeds kunnen werken wanneer hij niet afgehuurd is en ook vergaderen is nog steeds een mogelijkheid. Het maakt de ruimte misschien zelfs inspirerender voor vergaderingen dan voorheen!

Fotoshoots

Het grappige was dat ik toen pas besefte hoe logisch deze stap was. Want wanneer we flexwerkers en andere ondernemers over de vloer hadden, was het eerder wel dan niet, dat er uiteindelijk fotoshoots uit voortkwamen! Was het niet een “on the spot” serie voor een Instagram account, dan werd er een blog over de ruimte geschreven of wilde iemand een foto-/videoshoot met mij vanwege de mooie ruimte!

Daarom heb ik er een daglichtstudio voor fotografie en film van te maken. Er is niet veel voor nodig en ik ga er zelf zoveel aan hebben! Ook kan ik zo andere ondernemers nog steeds blijven helpen, maar gebeurt dit wel op zo’n manier dat het echt bij mij past. De “backdrops” heb ik meteen besteld en vorige week opgehangen! Binnenkort is het tijd om een aantal fotografen en videografen uit te nodigen en hen de nieuwe studio te laten testen.

Heb jij er interesse in deze gratis mogelijkheid om onze studio uit te proberen? Neem dan meteen contact met mij op.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *