fbpx

Er is er één jarig hoera, hoera!

Vandaag word ik 29! En wie jarig is trakteert. We gaan iets leuks doen, maar je hoeft je zwemkleding niet mee te nemen hoor! Ik geef jou liever de mogelijkheid om eens ergens anders je workshop of vergadering te houden. Je kunt eindelijk eens die offline workshop testen zonder dat je er veel geld in hoeft te investeren!

Hoe dan? Dat ga ik je nu vertellen!

De rest van 2018 bied ik een bijzondere voucher aan. Namelijk, een voucher ter waarde van 35 euro*! Dus Boek je lab twaalf? Dan betaal je tot 50% minder dan de reguliere prijs!
Kom je een dagje masterminden of met je business buddy werken? Met een kleine groep zit je hier al vanaf 55 euro! Wil je een workshop van 4 uur geven? Dat kan dan voor het mooie bedrag van 57,50 euro!

Hoe kun je deze voucher verdienen?

Wanneer jij een ondernemer weet te vinden die in 2018 huurt of boekt bij lab twaalf, ontvang jij deze voucher. En hoe meer ondernemers je vindt, hoe meer vouchers je verdient! Awesome toch? Het enige wat je moet doen is ervoor zorgen dat de ondernemer die jij vindt jouw naam en emailadres (als ik deze nog niet heb) noemt wanneer hij of zij contact met me opneemt.

* Deze voucher is geldig vanaf een totaalbedrag van 70 euro en is 6 maanden geldig vanaf datum van uitgifte.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *