fbpx

17 seconden

Zo lang duurt het voordat iemand een eerste indruk heeft gevormd van een ander tijdens een eerste ontmoeting. Online gaat dat nog veel sneller: in slechts 2,6 seconden is een eerste indruk gemaakt van een website of een profiel op social media. In zo’n korte tijd is er nauwelijks ruimte voor inhoud. Daarom is het cruciaal voor elke professional om een ijzersterke eerste indruk te maken, zowel online als in het echt.

Een eerste indruk bestaat echter nooit uit slechts één element. In de Masterclass First Impressions benaderen we de eerste indruk vanuit vijf verschillende invalshoeken: LinkedIn, Styling, Film en Fotografie. Voor elke invalshoek hebben we een ervaren professional die haar kennis met je zal delen. Ook krijg je imago stylingadvies en wordt er een professioneel portret van je gemaakt dat je direct kunt inzetten op je LinkedIn profiel en social media pagina’s.

De Masterclass bestaat uit twee dagdelen met tussendoor een lekkere lunch. Aan het einde van de dag is er ruimte voor een informele borrel. De kosten voor de volledige dag inclusief lunch en portretfoto bedragen 195 euro (early birds voor 150 euro). Aanmelden kan hieronder!

 

Masterclass First Impressions

2 februari 2019
9:00-16:00

Early bird: 150 euro
Regulier: 195 euro
inclusief lunch, portretfoto en styling advies!

 

De experts

(klik op de foto’s om meer te weten te komen over elke ondernemer)

 

Koop je ticket nu!

De professionals vertelden al: