fbpx
Elke eerste maandag van de maand kun je gratis werken bij lab twaalf!

Je bent elke eerste maandag van de maand geheel gratis welkom om te komen flexwerken, proefwerken, samenwerken of werkverzuimen.

We starten om 8:30 met de Maandagmorgenmaaltijd en gaan dan lekker aan het werk. Er zijn verschillende werkplekken beschikbaar: er zijn losse bureaus, een tafel waar je met meerderen aan kunt zitten en een lekkere bank (of stoel) om op neer te ploffen. Er is koffie en thee beschikbaar en supersnelle wifi. Schuif je bij de maaltijd aan, vergeet dan niet je eigen bammetje mee te nemen. Ook lunch is geheel aan jou, maar we hebben hier een aantal te gekke eettentjes in de buurt! (NRC is het daar helemaal mee eens!) Er is overigens altijd wel iemand die met je mee luncht.

Weet je rond 3u even niet meer waar je het moet zoeken en heb je wat afleiding nodig? Wandel lekker een rondje mee met Arantja en de Beaglebrigade.

Wil je graag een werkplek, maar eerst proberen hoe het bevalt? Heb je een winkel of werkplaats, maar geen fijne plek om je administratie te doen? Of vind je het gewoonweg fijn om af en toe in een andere omgeving te zitten? Dan ben je elke eerste maandag van de maand welkom om bij ons aan te schuiven!

In het kort

Dag: elke eerste maandag van de maand

Tijd: van 9:00 tot 17:00 (met de Maandagmorgenmaaltijd om 8:30)

Locatie: lab twaalf

Kosten: gratis; vergeet je lunch niet!

Inschrijven: mail ons